Nincs engedélyezve a javascript.
Köszöntjük a Treemail Dísznövény Csomagküldő Szolgálat honlapján!

Köszöntjük a Treemail Dísznövény Csomagküldő Szolgálat honlapján!

Cégünk Magyarország első botanikai csomagküldő szolgálataként Közép-Európa, és ezzel hazánk éghajlati viszonyai között alkalmazható díszkertészeti növénykülönlegességek széles választékát kínálja az érdeklődő Vásárlók részére.

Országunk területén a faiskolai árudák választékán túl számos izgalmas, érdekes, egzotikus növényfaj telepíthető kertjeink, parkjaink változatosabbá, szebbé tétele céljából. Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a növények honosítási tapasztalatait figyelembe véve minél szélesebb növényválasztékkal álljunk az érdeklődők rendelkezésére.

Weboldalunkat úgy építettük fel, hogy nagy csoportokba rendeztük kínálatunkat, ahol kertépítészeti ökológiai és termékkategóriák szerint is megtalálhatják a vásárlók a számukra tökéletes növényeket.

Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai ismeretek közzétételére szakmai bloggal, enciklopédiával, kisvideókkal, és színes, érdekes cikkekkel, publikációkkal, növényleírásokkal.

Ajánljuk figyelmébe  Facebook oldalunkat, ahol mindig aktuális tájékoztatást adunk termékeinkről, akcióinkról, és egyéb tevékenységünkről.

Reméljük, hogy honlapunk böngészése közben sok érdekességet, újdonságot talál és közben olyan növényeket választ kertjébe, melyekben mindig örömétleli.

Kertbaráti üdvözlettel:

Treemail Csapata - Huber Kálmán, Nagy Ervin

kalman01_1.jpg
nagy_ervin_hl04_720x565_1-1.jpg
07.jpg

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érvet, amiért idén is érdemes bennünket választani:

1. Folyamatosan bővülő választék

Nem titkolt küldetésünk, hogy hozzájáruljunk Magyarország kertjeinek és parkjainak változatosabbá, sokszínűbbé tételéhez, hiszen hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék. Eközben a megszokottnál sokkal szebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát zöldterületeink díszítésére!

2. Egyedi, az országban máshol nem elérhető különlegességek

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően Európa legjobb kertészeteiből gyűjtjük be a ritkaságokat, melyek sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinknél! Növényválasztékunk kialakításánál természetesen a hazai honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk!

3. Akciók, törzsvásárlói program

Tudatosan törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára kézzelfogható előnyöket biztosítsunk. Ezért bizonyos akciókat, kampányokat kizárólag az ő részükre hirdetünk meg - hírlevelünkön keresztül. Így azok, akik feliratkoztak, jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá egy-egy dísznövényhez!

4. Kiemelkedő minőség

A beszerzéstől a növénytelepítésen és gondozáson át egészen a csomagolásig tartó folyamatot mindvégig a kertészetben jártas, tapasztalt szakemberek ellenőrzik. Alapelvünk, hogy megrendelőinket semmilyen kár nem érheti.Garantáltan csak edzett, egészséges növényeket postázunk!

5. Hasznos cikkek, érdekességek

A dísznövény-enciklopédiánkat és a magazin cikkeket, blogunkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, ami szakmai tájékoztatást és az újdonságokkal való ismerkedést teszi lehetővé.