Nincs engedélyezve a javascript.
Rólunk

Üdvözöljük a növénykülönlegességek honlapján!

Tudta-e Ön, hogy Közép-Európa éghajlati adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék?

A több ezernyi méltatlanul mellőzött növény között a megszokottnál sokkal szebb, különlegesebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát kertjeink, parkjaink és tájaink díszítésére!
E ritkaságok sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinkhez képest!

Növényválasztékunk kialakításánál a magyarországi honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk!

Cégünk Magyarország első botanikai csomagküldő szolgálataként e számos különlegesség (bambusz, díszfű, pálma, évelő, pozsgás, fenyő, díszfa, díszcserje, gyümölcs) folyamatosan bővülő választékával áll a Kedves Vásárlók rendelkezésére.

Reméljük, hogy választékunk böngészése közben ideje hasznosan, kellemesen telik, és megtalálja az Önnek legjobban tetsző "kertékszereket"!

Növénybaráti üdvözlettel:
Treemail Munkatársai

Huber Kálmán, Nagy Ervin

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érvet, amiért idén is érdemes bennünket választani:

1. Folyamatosan bővülő választék

Nem titkolt küldetésünk, hogy hozzájáruljunk Magyarország kertjeinek és parkjainak változatosabbá, sokszínűbbé tételéhez, hiszen hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék. Eközben a megszokottnál sokkal szebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát zöldterületeink díszítésére!

2. Egyedi, az országban máshol nem elérhető különlegességek

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően Európa legjobb kertészeteiből gyűjtjük be a ritkaságokat, melyek sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinknél! Növényválasztékunk kialakításánál természetesen a hazai honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk!

3. Akciók, törzsvásárlói program

Tudatosan törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára kézzelfogható előnyöket biztosítsunk. Ezért bizonyos akciókat, kampányokat kizárólag az ő részükre hirdetünk meg - hírlevelünkön keresztül. Így azok, akik feliratkoztak, jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá egy-egy dísznövényhez!

4. Kiemelkedő minőség

A beszerzéstől a növénytelepítésen és gondozáson át egészen a csomagolásig tartó folyamatot mindvégig a kertészetben jártas, tapasztalt szakemberek ellenőrzik. Alapelvünk, hogy megrendelőinket semmilyen kár nem érheti.Garantáltan csak edzett, egészséges növényeket postázunk!

5. Hasznos cikkek, érdekességek

A dísznövény-enciklopédiánkat és a magazin cikkeket, blogunkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, ami szakmai tájékoztatást és az újdonságokkal való ismerkedést teszi lehetővé.