Nincs engedélyezve a javascript.

Szállítási feltételek

A rendelés leadásának lehetséges módjai:

POSTAI ÚTON

7753 Szajk, Ady E. u. 2.

TELEFONON

+3620/365-04-09

+3620/497-86-72


Munkaidőben (H-P: 09.00-17.00) a fent látható telefonszámok valamelyikén munkatársaink várják hívását.

MINŐSÉG

Garantáltan csak edzett, egészséges növényeket postázunk!

Ne felejtse el az átvételt követően mihamarabb kicsomagolni a növényeket! Alapelvünk, hogy kedves megrendelőinket semmilyen kár nem érheti, így reklamáció esetén forduljon hozzánk bizalommal!

VISSZAVÉTELI GARANCIA

Hogy Ön 100%-os biztonsággal rendelhessen, a növényekre visszavételi garanciát nyújtunk, amennyiben a növényt az igényeinek megfelelően gondozta.

Panaszát a következő elérhetőségeinken tudjuk fogadni:
Tel.: +3620/365-04-09
E-mail: treemail@treemail.hu

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Szállítási határidő:

Növényeinket igyekszünk minél kevesebb ideig utaztatni, és megóvni attól, hogy hétvégére esetleg a postán beragadjanak. Ennek érdekében minden héten a vasárnap éjfélig leadott rendeléseket munkatásaink a hét első felében összekészítik, csomagolják, szerdán postázzák. Önökhöz csütörtökön, legkésőbb pénteken megérkeznek a növények.

Kivételt képeznek a fűmagok és műtrágyák, melyeket 10-14 munkanapon belül szállítjuk. Ha növényeket is szeretnének a fenti termékek mellé vásárolni, természetesen összevárható a szállításuk.

Amennyiben a csomagot valamiért nem tudják átvenni, úgy a területileg illetékes postahivatalba visszaviszik azt, és 5 napig még őrzik, de ez a növények szempontjából nem ideális!

Nálunk bármennyi növényt rendelhet, a postaköltség egységesen 2750 Ft marad!A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani.
A rendelések minimális értéke 3500 forint.

Bárminemű problémáját az információs szolgálatunknál tudja intézni. Problémáinak megoldására teljes munkaidőben (H-P.: 09.00-17.00) szívesen állunk rendelkezésére.

Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcímadatait rendelés vagy üzletünkben történő vásárlás esetén címlistára tesszük. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.

A változtatás jogát fenntartjuk!
Megrendelésével vásárlónk automatikusan elfogadja fenti szállítási feltételeinket.
Megtisztelő érdeklődését előre is köszönjük!


Treemail Munkatársai