Nincs engedélyezve a javascript.

Témák

A Föld kertészeti jelentöséggel bíró növényei
A Pinus nemzetség
Általános
Balatoni Riviéra
Bambuszok
Bio növények
Borókák
Cédrusok
Ciprusok
Délközeli kertek
Egzóták a magyar kertekben
Energianövények
Érdekességek
Fenyők
Gyümölcstermö növények
Jegenyefenyők
Kerttervezés
Klimatológia
Könyvajánló
Lucfenyők
Mahóniák
Növényleírások
Növénytermesztési tanácsok
Pálmák
Pálmaliliomok
Tölgyek
Treemail

Biztonságos szállítás

A vasárnap éjfélig leadott megrendeléseket minden héten szerdán viszi el a Magyar Posta tőlünk és biztosítja azok kézbesítését 48 órán belül.

A csomagok érkezésének pontos idejéről a kézbesítés előtt sms-ben kapnak értesítést a megrendelők.

A szállítás biztonságáért a Magyar Posta teljes körű felelősséget vállal.

Szállítási határidő:

Növényeinket igyekszünk minél kevesebb ideig utaztatni, és megóvni attól,hogy hétvégére esetleg a postán beragadjanak. Ennek érdekében minden héten a vasárnap éjfélig leadott rendeléseket munkatásaink a hét első felében összekészítik, csomagolják, szerdán postázzák. Önökhöz csütörtökön, legkésőbb pénteken megérkeznek a növények.

Kivételt képeznek a fűmagok és műtrágyák, melyeket 10-14 munkanapon belül szállítjuk. Ha növényeket is szeretnének a fenti termékek mellé vásárolni, természetesen összevárható a szállításuk.

Amennyiben a csomagot valamiért nem tudják átvenni, úgy a területileg illetékes postahivatalba visszaviszik azt, és 5 napig még őrzik, de ez a növények szempontjából nem ideális!

Nálunk bármennyi növényt rendelhet, a postaköltség egységesen 2750 Ft marad!A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani.
A rendelések minimális értéke 3500 forint.

Bárminemű problémáját az információs szolgálatunknál tudja intézni. Problémáinak megoldására teljes munkaidőben (H-P.: 09.00-17.00) szívesen állunk rendelkezésére.

Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcímadatait rendelés vagy üzletünkben történő vásárlás esetén címlistára tesszük. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.