Nincs engedélyezve a javascript.

Témák

A Föld kertészeti jelentöséggel bíró növényei
A Pinus nemzetség
Általános
Balatoni Riviéra
Bambuszok
Bio növények
Borókák
Cédrusok
Ciprusok
Délközeli kertek
Egzóták a magyar kertekben
Energianövények
Érdekességek
Fenyők
Gyümölcstermö növények
Jegenyefenyők
Kerttervezés
Klimatológia
Könyvajánló
Lucfenyők
Mahóniák
Növényleírások
Növénytermesztési tanácsok
Pálmák
Pálmaliliomok
Tölgyek
Kiemelt írások
Üdvözöljük megújult webáruházunkban
Treemail

Üdvözöljük megújult webáruházunkban

Szeretnénk figyelmébe ajánlani új oldalunkat, ami a rengeteg munkának köszönhetően sokkal inkább megfelel a mai elvárásoknak. Bevalljuk, mi a Treemail-nél már alig várjuk, hogy végre kellemes tavaszi napsütésben tevékenykedhessünk a kertben! Ez nem jelenti azt, hogy a hosszúra nyúlt hideg időszakban tétlenkedtünk volna, sőt, igyekeztünk mindent megtenni, hogy a szezont felkészülve kezdhessük el és megfeleljünkmindazon igényeknek, melyek egy dísznövény webáruházzal szemben felmerülhetnek.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érvet, amiért véleményünk szerint idén is érdemesbennünket választani:

1. Folyamatosan bővülő választék

Nem titkolt küldetésünk, hogy hozzájáruljunk Magyarország kertjeinek és parkjainak változatosabbá, sokszínűbbé tételéhez, hiszen hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék. Eközben a megszokottnál sokkal szebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát zöldterületeink díszítésére!

2. Egyedi, az országban máshol nem elérhető különlegességek

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően Európa legjobb kertészeteiből gyűjtjük be a ritkaságokat, melyek sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinknél! Növényválasztékunk kialakításánál természetesen a hazai honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk!

3. Akciók, törzsvásárlói program

Tudatosan törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára kézzelfogható előnyöket biztosítsunk. Ezért bizonyos akciókat, kampányokat kizárólag az ő részükre hirdetünk meg - hírlevelünkön keresztül. Így azok, akik feliratkoztak, jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá egy-egy dísznövényhez!

4. Kiemelkedő minőség

A beszerzéstől a növénytelepítésen és gondozáson át egészen a csomagolásig tartó folyamatot mindvégig a kertészetben jártas tapasztalt szakemberek ellenőrzik. Alapelvünk, hogy megrendelőinket semmilyen kár nem érheti. Garantáltan csak edzett, egészséges növényeket postázunk!

5. Hasznos cikkek, érdekességek

A dísznövény-enciklopédiánkat és a cikkek, publikációk rovatunkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, ami szakmai tájékoztatást és az újdonságokkal való ismerkedést tesz lehetővé a látogató számára.

Kellemes vásárlást kívánunk!